Favoritpositionen just nu...

Tänk vad lustiga hästar är ändå...
Vi har två stora sommarhagar som våra hästar går i, och ändå så är favoritpositionen att stå tillsammans med bara staketet emellan.

Visst, det hjälper ju till att hålla flugor osv borta plus att de ju då kan dela på ansvaret över vem som har koll på flocken...

Dock står de inte så här jämt som tur är, men om alla är trötta på att äta och ska vila lite, då ställer de sig så här...

// Jenny


Typiskt...

Åhh, så typiskt!
Hade sett fram emot en trevlig uteritt med trevligt sällskap men vad möts jag av i hagen? Jo, en häst med en sko mindre än vad det ska vara.

Tingeling har klivit av sig sin vänstra framsko...hon har i och för sig gjort det riktigt snyggt för hoven är hel och fin men jag vill ändå inte rida på henne utan skor eftersom hon brukar trasa upp hoven då om man rider på grusvägar.

Så istället blev det att skicka iväg ett meddelande till världens bästa hovslagare och så får väl jag passa på att röja bland sakerna utanför Tingelings box istället.

Jag har ju i och för sig planerat in en till lite kortare vila veckan som kommer på grund av att vi ska iväg på roligheter vår sista semestervecka, men jag hade sett fram emot att rida ikväll.

// Jenny


Jag går runt som på moln...

Det är så otroligt roligt att rida just nu! 
 
Tingeling känns oerhört positiv och glad och även mjuk i kroppen!
Att vi dessutom kommit så långt att vi denna vecka kunnat rida två pass med mest fokus på galopp är ju helt otroligt. Det trodde jag inte ett tag där...
 
För det är faktiskt så att jag är egentligen en "galopp-människa". Jag rider helst i galopp om det går...Det känns som att det är mest skonbart mot min kropp...
Därför gör det mig extra glad att vi faktiskt kan rida så pass mycket i galopp nu utan att varken hon eller jag stressar upp oss allt för mycket.
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0