Dagens ridpass 10/7 2018...

Upp som en sol och ned som en pannkaka...eller vad säger man?
Efter en riktigt trevlig känsla hela helgen så hade jag hoppats att känslan skulle bestå idag när jag gick ut i paddocken för ett ridpass, men Florris var inte alls riktigt på humör kände jag.
 
Jag tror faktiskt att det kan vara dags för brunst igen och det verkar som att hon blir extra grinig då...
 
Jag gjorde dock ingen grej av det nu heller även om hon idag både sparkade och tryckte mot högerskänkeln, körde giraffen och även sköt rygg några gånger.
Jag satt kvar hela tiden och jag gav mig inte så bitvis var hon verkligen helt fantastisk.
 
Det är ju så här det är, det vet jag ju och därför passar jag på att njuta extra mycket de pass där vi är helt med varandra och jag tror och hoppas på att de passen blir fler och fler och stunderna längre och längre. 
 
Jag kunde rida i alla gångarter i dag i alla fall och i galoppen till höger hade jag verkligen en helt fantastisk känsla. 
 
Avslutade passet när vi var överens efter en diskussion så att jag gick vinnande ur passet och så är planen att imorgon tömköra eller longera så att hon får jobba lite avsuttet också.
 
Lilla söta hästen...haha....vilken otur att du fått en envis matte...
 
 

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:Om mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0