Försöker tänka positivt nu....

Sitter här på jobbet och håller alla tummar jag kan för att Loke ska bli bra - och insåg precis att det strax gått ett dygn sen operationen och de har ännu inte ringt att det tillkommit komplikationer... *glad*
Just det...jag har fått hem Rebell Fortuna xx språngrulle och hittat vem som var Achilles farmor! Inish Davar xx hette hon och fick ett hingstföl 1984 som är Achilles pappa.
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0