Ska man kanske testa på detta?

Jag har blivit lite inspirerad av att så många har bloggar, att jag tänkte att jag själv skulle testa på det... :)

Har haft en dust med min tre åring ikväll när hon skulle gå och lägga sig...hmmm...är såna tillfällen man undrar vad man tänkte på?!?
Kom i  alla fall iväg till stallet och Achilles och det är konstigt, men det är ju en sån avkoppling att komma dit! Vad den hästen betyder kan inte beskrivas i ord...jag är mållös och sååå tacksam för att Barbro gjort att min dröm gått i uppfyllelse! (jag är ju naturligtvis även tacksam att jag har en förstående man och familj som ställer upp på att jag får bli ännu mer häst-tokig än jag redan varit).
Blev ingen ridning idag, han fick en välförtjänt vilodag idag. Han verkade inte lida av det utan såg rätt nöjd ut.

Vi får väl se om de har rätt att det ska vräka ned regn imorgon...annars tar vi en tur ut i skogen imorgon!

Nej, nu är det dags att krypa ned i sängen....är inte många timmar kvar tills klockan ringer nu...

tjingeling!

Jag med min prins...

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0