Globen!!

I dag var det äntligen dags för Globen shopping!! Som vi har längtat!!
Klockan åtta var jag hemma hos Annika för att möta upp henne, Tezzan och Anna. Sen gav vi oss iväg till Globen och Annexet efter ett kort stopp på bensinstationen och bankomaten.
Jag har hittat massor med fint till mina prinsar...bland annat så beställde jag namnskyltar till båda två, de skulle komma innan Lucia...
Här kommer bilder på några av sakerna jag köpte (ursäkta att visa delar är så suddiga, men de är tagna med mobilen):

Loke i ny lädergrimma och nytt fleecetäcke från Sjöhagen:


Loke fick även två nya träns, ett svart som jag ska ha när jag kör och ett brunt som han ska ha när man rider på honom, båda med bling på pannbanden:
Sen fick han även ett ofodrat regntäcke från Börjes, men det glömde jag att ta kort på....

Även Achilles fick ett fint fleecetäcke från Sjöhagen, dock hade de inte med sig fleecetäcken i beige och brunt så han får nöja sig med ett svart han också:


Achilles fick även ett nytt stalltäcke, ett ljusblått HW Amigo Insulator 300 gr:


Och så fick han även ett ofodrat HW Amigo regntäcke med löstagbar hals:


Sen så hittade jag ett superfint nytt dressyrträns i mörkbrunt och med vit fodring - precis ett sånt jag ville ha! Tack Annika som hittade det!!Jag hittade även ett jättefint vitt schabrak med brun kant och brun/beige passpoal - det ska jag och Achilles ha om vi någon gång tävlar, eller om vi ska träna och vill vara extra fina. Jag hittade boots med ludd också, så nu har jag såna till vintern när det är brodd-tajm....vill inte att han trampar sönder sig....
Klockan två tror jag det var som vi kände oss redo att åka hem, och då hade vi alla så mycket saker med oss hem att vi knappt höll på att ta oss till bilen....men först blev det ett stopp på Mc Donalds och en hamburgare innan bilen begav sig av hemåt.

Väl hemma så visade jag upp sakerna för Rickard och sen bytte jag om och begav mig ut till stallet - jag måste ju prova sakerna på mina prinsar! :)

Blev som vanligt när jag och Annika är i stallet - vi hittar alltid saker att göra och kom inte därifrån förrän klockan var åtta...

Nu har vi satt upp, eller faktiskt mest Rickard, våra adventstakar i fönstrena och snart är det dags för kudden för att sen ytterliggare spendera dagen i stallet i morgon - vi har massor att fixa!

Cecilia har haft det så bra hos mormor och morfar och kommer att komma hem igen efter lunch imorgon. Det är inte utan att man saknar henne....


Tack Tezzan, Anna och Annika för denna underbara dag!! Det gör vi om nästa år!!
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0