Det kommer bli en bra helg det här...

Det känner jag på mig! :)

Ser ut att bli fint väder hela dagen idag och jag hoppas att Cecilia ska orka vara med oss till maj-brasan ikväll. Men innan dess ska jag till stallet och mina underbara prinsar.
Blir eventuellt en tur ut i skogen idag för Achilles del och jag och Loke kommer nog också ta en kort prommis i skogen men sen även tömköra en stund. :)

Imorgon ska Achilles få komma ut med Irene och jag och Cecilia ska troligtvis köra Loke en liten sväng. Det tror jag både vi och Loke kommer att uppskatta. :)

På söndag vet jag inte vad jag ska hitta på, det beror på hur vädret ser ut... och sen längtar jag ju jättemycket till söndag kväll för då kommer HAN hem...han som jag letat efter i två år nu...tänk att vi hittade honom till slut! :)
Ni får veta mer när allt är helt färdigt... :)

Jag har fått en ny favoritbild på mig och Achilles...så den här bilden kommer ni nog få se fler gånger.. ;)

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0