31/8 2010

Igår hann jag med att rida efter att det regnat (och det vräkte verkligen ned).
Blev lösgörande i skritt och pytte lite trav. Achilles känns superfräsch! Jag undrar jag hur länge det ska hålla i sig...
Han var superladdad och jätte på...och väldigt stel, men det är ju inte så konstigt...

Han vår vila idag och så ska jag rida imorgon igen.

Loke fick vila igår och ska gå med Cecilia en liten sväng idag. Han har alltid fullt med tistlar i pannlugg, man och svans så igår stod jag i nästan en timme och fixade till honom. Superfin blev han till slut (med MASSOR) av glansmedel i svans och man.

Idag ska Cecilia följa med till stallet, det var länge sen nu och idag ska dessutom Rickard jobba över så hon måste följa med. :)

Jag älskar ju verkligen bruna tillbehör till Achilles, och jag har spanat in ytterliggare ett superfint täcke, dock är jag tveksam till passformen...men detta finns på hööks:


Det som är riktigt trevligt är ju att halsen är fast....fast å andra sidan vet jag ju att HW täckenas halsar aldrig ramlar ned....


Idag är det lite bättre väder än igår, dock känns det fortfarande kyligt. Jag märker att Achilles redan satt rejält med vinterpäls, så för att han inte ska sätta helt hysteriskt med päls så får han från och med nu gå med ofodrat täcke på sig....
Kommer att raka honom även i år...troligtvis redan om en månad...
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0