Förkyld...

OJojoj, jag är genomförkyld....hade till och med svårt att sova i natt pga halsont och täppt näsa.

Underbara Tezzan kom och hjälpte mig med utsläppet i slasket. Achilles fick vila idag för jag var helt slut efter att ha mockat hos båda hästarna.
Loke har ännu så länge hållt sig på rätt sida om staketet, så det känns bra...det är ju bara att hoppas att det faktiskt är el i staketet...
Jag och Cecilia kom iväg till Stockholm Ridsport idag och de hade ett exemplar kvar av stalltäcket jag spanat in innan rea och nu är det var rea så var priset helt okej...dock i stl 140 så jag hoppas att det kommer att passa. Tjejen i affären sa att det var rymligt. Jag mätte det nu här hemma och det mäter 145 cm över ryggen så förhoppningsvis ska det passa min älskade prins.
Annars får jag lämna tillbaka det.
Just nu ska jag och Cecilia leka i hennes rum, det är väl ungefär så mycket jag känner att jag orkar med att göra just nu...
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0