Grönt Kort!!

Nu har jag äntligen tagit mitt Gröna kort!!
Det gick så bra så! Jag hade två slarvfel, men det var ju på två hoppfrågor...hehe...och eftersom jag aldrig kommer att tävla hoppning så bryr jag mig inte så mycket... :)
Hade jag bara läst frågorna ordentligt så hade jag nog haft rätt....hehe...
Så nu är det bara ryttarlicens som ska lösas så kan jag och min älskade Achilles ge oss ut på i alla fall någon LC eller så... hehe... :) Om jag nu lyckas hålla nerverna under kontroll och så där... :)

Idag ska vi iväg på konferens med jobbet och är borta till imorgon kväll, så Tessan tar hand om mina prinsar och jag hoppas på att Sophia vill följa med och rida ut på Achilles någon av dagarna. :)

I helgen planerar jag att börja sätta igång Loke också! :) Det har blivit så pass bra underlag nu att det känns som att det är dags! :)

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0