Underbara helg!

Åhh, varför går alltid helgerna så himla fort?
Det är ju helt sanslöst....men nu är det ju faktiskt inte så jättelång tid kvar till semestern...och det ska bli underbart att få vara ledig i fyra veckor!

I lördags tog jag ut Loke runt Stora skogsslingan på vår sida av vägen, det är ju en rejält stor klätterbacke där och jag tänkte att det var nog lite nyttigt för honom eftersom jag har börjat klättra med honom.
Det tog en timme att skritta runt den svängen och han verkade tycka att det var mysigt, även om det fanns stenar som var livsfarliga och lervatten på marken som nog innehöll ett sjömonster... ;)

Achilles fick också komma ut och klättra med Irene.

Igår fick Loke vila och Achilles och jag jobbade lite på volten i skritt och galopp mest. Han är så himla fin just nu!

Den här veckan kommer hästarna att eventuellt få vila onsdag, torsdag och fredag....jag ska ställa ut Totte på lördag i Örebro så jag måste hinna bada honom på torsdag och fredag...

Igår hann jag även bada tre av fyra katter (Nellie får badas i veckan) - och Gunilla kom över och trimmade ansiktet på Totte, som blev jättefin!// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0