Nytt år, nya utmaningar...

Ja, vi står ju snart inför ett nytt år som ni alla vet, och jag är säker på att 2012 kommer att bjuda på utmaningar precis som alla andra år. Men vet ni, jag ser framåt emot dessa utmaningar och när man går ur en utmaning så är man alltid en erfarenhet rikare.

Jag har tänkt att jag ska sätta upp lite mål för mig och Tingeling inför 2012, och jag hoppas verkligen att vi ska kunna uppnå dom.
Vi kommer att fortsätta att jobba på grunderna, att takten verkligen sätter sig när styrkan nu kommer mer för varje dag, att fortsätta jobba på att ha henne lösgjord och mjuk i sidorna. Jag vill befästa slutorna och verkligen befästa att galoppfattningarna är lugna och utan studs, och även behålla lugnet i avsaktningarna.
Mitt nästa mål kommer vara att börja rida henne i förvänd galopp. Jag hoppas verkligen att jag ska kunna få upp styrkan och balansen i henne så att vi kan göra detta.

Om vi får koll på allt detta så hoppas jag även att vi under 2012 kan göra vår tävlingsdebut tillsammans!

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0