Visste du att...

Jag rider alltid med boots runt om på Tingeling.
Från början hade jag bara boots fram men efter att en gång ha longerat henne och insett att hon då trampat sig även bak så har jag alltid boots på alla fyra ben.
Visst, det är kanske inte så kul att behöva köpa nya boots men samtidigt så betalar jag hellre pengar för boots och benskydd än att ha en trasig häst - för benskydden är ändå billigare i längden, det är jag övertygad om.

Mina favoritboots är dessa med ludd men till vardags har vi en uppsättning billiga boots från Hööks av deras märke Showmaster:

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0