En blogg jag inspireras av...

Jag följer en del bloggar mer än andra.
En som jag verkligen fastnat för är http://qodrofenia.bloggplatsen.se

Där kan man följa de två ridtravarna Knas och Mellis och Hannas och hennes mans vardag med dom.
Det är även andra inspirerande inlägg som publiceras.

Jag gillar verkligen denna bloggen och det är nog för att Knas och Tingeling verkar rätt lika i rätt mycket och jag kan se hur mycket framsteg Hanna har gjort med Knas.
Hon har en väldigt vettig inställning till hästar och ridning och sitter på mycket kunskap. Bland annat hjälpte hon mig att räkna ut foderstat till Tingeling när jag nästan precis fått henne.

Så, om ni vill läsa en läsvärd blogg så rekommenderar jag er att besöka denna!
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0