Dagens ridpass 31/10 2011

Jag hade tänkt att jag skulle försöka fokusera på galopparbetet idag, men samtidigt så fick jag ett infall att jag kanske skulle trava bommar istället. Och när tjejerna i stallet hade plockat fram dels travbommar och sen ett galopphinder med en bom på två sockerbitar så kunde jag inte stå emot.

Så idag blev det gymnastik över travbommar. Tingeling var så snäll så och travade jättestabilt över bommarna. Hon verkade tycka att det var skoj och jag tyckte också att det var roligt!
Helt otroligt, jag som annars tycker bommar gör sig bäst i förrådet...hehe...

Idag blev det då fokus på övergångar, skritt-trav och trav-skritt. Supertrevlig kändes hon, mjuk och medgörlig och reglerbar i formen både uppåt och nedåt. Gårdagens träning gav helt klart resultat!

Det är en fröjd att rida min prinsessa om dagarna nu! Det är faktiskt så att jag knappt vill sitta av henne...

Men som sagt, det blev inget avancerat idag men hon verkade riktigt nöjd och ett joggingpass med övergångar och lite travande över bommar var nog ett alldeles lagom gymnastikpass för att få bort eventuell träningsvärk.

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0