Dagens ridpass 30/9 2011

Idag hade vi lyxen att ha Madde ståendes på marken bredvid när vi red. Dock kände jag mig rätt trött i kroppen efter denna veckan - jag vet inte vad det är men antagligen håller jag väl på att ställa om kroppen till höst och allt vad det innebär med mörkare kvällar, råare luft etc...
Tingeling kändes i allafall riktigt trevlig idag. Det var bara vid något tillfälle som hon spände sig men i övrigt kändes hon faktiskt helt okej och koncentrerad på vad jag ville där uppe.
Det blev dock inget jättelångt pass och inget jätteseriöst heller...Mest känna på henne i alla gångarter.

Det som var roligt var att jag på slutet tog bort gramanen och det blir stadigare och stadigare för oss nu! När gramanen är på så dinglar den mest men ändå är det ju så tryggt att ha den där. Men det känns ändå som att vi nu mer och mer är redo för att ta bort den mer och mer.
Sen ska jag bara se till att orka rida hela tiden utan också. För det är lite där det tryter. När vi båda blir lite trötta, eller allra mest jag, så åker jag mest med och då blir det pannkaka.
Men som sagt - man har ju alltid något att jobba med och det känns så himla skoj att vi går framåt med stormsteg igen nu!

Stannade kvar efter jag ridit och tittade när Emelie och Madde hoppade. Jätteduktiga var de!
Passade även på att tvätta Tingelings svans och ben - alldeles vita blev de! Mycket fint!

Dagens outfit:
Träns: Gold Medal Artemis med lila blingpannband från Charlies
Sadel: County WB
Benskydd: Bruna dressyrskydd från Jacson
Boots: Svarta Equiguard
Schabrak: Brunt med silverkant från Hööks med brodyr Tingeling
Ridbyxor: Bruna helskoda CRW Excellent
Fleecetröja: Beige från Hööks
Hjälm: Svart Champion
Ridstövlar: Märkeslösa läderstövlar från Hööks
Ridvantar: Bruna Crouchée från Hööks

Ja, jag gillar Hööks grejer att ha till vardags... Perfekt att ha hittat så mycket hos dom i brunt och beige de senaste åren!

 

Jag antar att ni vill se filmen också?

Tack snälla Madde för all hjälp med både film och foto!

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0