Dagens ridpass 30/4 2012...

Vilket strålande väder vi har idag!!
Alla hästar njuter av att få gå utan täcke, inklusive Tingeling. Hon har gjort sig några lerinpackningar några dagar nu. Fast hagen börjar faktiskt torka upp nu så den är inte så jättelerig längre.

Idag blev det ett pass i paddocken i sällskap av Emelie och Rune. Eftersom Tingeling reds ut igår så kändes det lagom med ett pass i paddocken.
Idag var inte ett av våra bättre pass. Kanske berodde det på träningsvärk (jag själv har alltid värst träningsvärk två dagar efter så det kan ju vara så att det är även så som Tingeling upplever det) eller så var det något annat (kanske den läskiga grävmaskinen hos granne som höll på att ta upp alla fällda träd?) som gjorde att hon kändes superspänd.

Jag lyckades dock rida igenom det och på slutet kändes hon supertrevlig på alla sätt och vis, så då nöjde jag mig och avslutade. Man ska sluta när det går som bäst.

Det blev jobb på stora volter idag och några skänkelvikningar både i skänkelvikning och på slutet i mellantrav. Inget komplicerat alltså. En triljon övergångar blev det också....

Vi tar nya tag imorgon - då ska vi rida ut och bli visade en supermysig LÅNG ridväg förbi Steninge Slott...mysigt!!

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0