Gott nytt år!!!

Gott nytt år allihop!!

Jag hade sett fram emot en helkväll med nära vänner, god mat och lite skumpa - kvällen kommer i stället bjuda på magsjuka, blåbärssoppa och avslagen coca cola.

Så jag hoppas verkligen ni har en mer underbar kväll än vad jag har. Tio år sedan jag var magsjuk så kanske var det dags nu...

Tingeling fick vila idag eftersom jag skulle hinna fixa allt hemma inför kvällen...hon får antagligen vila imorgon också även om Irene är så underbar att fixa åt henne...
Hon får lite minisemester helt enkelt...


Gott nytt år!!

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0