Våren är här!!!

Våren är äntligen här, och det är verkligen helt underbart!!
Snart kan täckena tas av helt på hästarna utan att de fryser och snart är all is och halka borta - jätteskönt!!

Tingeling är en rätt varm liten häst, så just nu har hon enbart sitt Rambo Duo utan någon liner inuti, dvs det är 100 gr tjockt och det känns på henne som att det är alldeles lagom.
Jag är så glad över att jag köpte det täcket, för annars hade jag bara haft ett 200 grams täcke och det hade varit för varmt för henne nu. Tummen upp på det!

Jag skrattade lite åt mig själv häromdagen faktiskt, nu har jag åter igen lyckats få ihop i stort sett hela min täckessamling i att vara brun och beige igen! Precis så hade jag med Achilles när jag precis skaffade honom, men sen bytte jag ju ut täckena eftersom han fick skav av dom och nu när jag fick byta åt Tingeling en gång till så har jag ju medvetet köpt bruna täcken med beiga detaljer. Hehe...jag är brunifierad...
Fast jag måste säga att brun färg på täcke är verkligen en praktisk färg för all smuts syns inte.

image description

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0