Idag fick prinsessan besök...

Idag firar jag och Rickard vår 8-åriga bröllopsdag och det gjorde vi ihop med mina föräldrar och Cecilia på Furuviks djurpark! Det har varit en helt fantastisk dag! Tingeling fick därför besök av underbara Irene. Det känns verkligen skönt att veta att jag har världens bästa medryttare som alltid ställer upp, även nu när Tingeling vilar. Jag håller alla tummar jag kan nu för att Tingeling ska bli friskförklarad på måndag...

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0