Tappad sko...

Idag lyckades Tingeling med konststycket att tappa en av sina bakskor när hon och Callira rejsade runt i hagen vid ihopsläppet. Även den andra bakskon satt riktigt löst och på trekvarts så den drog Emelie av åt mig så jag slipper oroa mig för att tåkapporna ska åka in i hoven eller något annat läskigt som kan bli riktigt illa.

Irene testade i alla fall att rida ut på Tingeling idag men skulle självklart ha avslutat om hon märkt att Tingeling ömmade på något vis. Det hade hon inte gjort så Irene och Emelie red ut en sväng tillsammans.

Normalt sett så brukar jag inte rida om hon har tappat en sko men tidigare, en gång, har hon tappat en framsko och kanske var det bättre denna gång när det dessutom var båda bakskorna.

Som tur är så kommer hovslagaren och skor henne på tisdag, så jag behöver inte ringa ut henne tidigare eftersom jag vet att hon klarar sig två dagar till utan bakskor.

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0