Aha-upplevelser...

Vad är det med ridningen som får oss ryttare att inte ge upp och fortsätta? 
 
Jag älskar att man aldrig blir fullärd utan att det alltid finns något att jobba på. 
Dessutom tycker jag att det är superhäftigt att man även efter många år i sadeln fortfarande kan få AHA-upplevelser när något man jobbat med länge helt plötsligt bara fungerar.
 
Det är lite av vad jag verkligen älskar med min och Tingelings utveckling - för helt plötsligt bara funkar det!
Något vi kan ha jobbat med ett bra tag fungerar bara så där!
Efter några ridpass där man känner att allt bara går fel och vi bara missförstår varandra så kan man ha ett pass eller fler där det bara är helt fantastiskt och det är som att vi kan läsa varandras tankar och allt bara funkar!
 
Att veta vad man har för brister som ryttare och när man jobbar på att rätta till dom och får gensvar direkt på att allt går så mycket bättre - det är häftigt!
Jag måste säga att jag är nog medveten om alla mina brister som ryttare...Jag skulle nog nästan kunna säga att jag är mer medveten om mina brister som ryttare än mina styrkor som ryttare. Men det är kanske inte så konstigt eftersom bristerna är något man jobbar ständigt med för att förbättra...
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0