Valborgsmässoafton...

Idag är det valborgsmässoafton och vädret är inte direkt toppen - det blåser kallt och så är det regnskurar om vart annat. Inget toppenväder för att stå vid en brasa alltså...Men vi kommer nog ändå ta oss iväg en liten stund senare ikväll.
 
Tingeling får vila idag - det är hon verkligen välförtjänt av efter de senaste dagarnas superpass!
 
Hon stod och njöt av solen i hagen när jag var där tidigare idag, och sen började hagkompisarna på andra sidan att busa och då var hon inte sen på att dra en liten repa hon också. Min lilla busfia!
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0