Vilodag...

Det blev en vilodag idag för Tingeling, som för det mesta på torsdagar numera.
Min vänstra handled gör jätteont, det gjorde den redan igår och jag vet inte vad det är jag har gjort som orsakat smärtan men jag har haft så här förut vid några tillfällen och det brukar gå över av sig själv - väldigt irriterande är det i alla fall.
 
Fixade åt Tingeling och sen har jag och Cecilia varit iväg och vaccinerat kattungarna nu på kvällen. Första sprutan och de var alla jätteduktiga!
 
De är ena riktiga små gosbollar de här små liven...
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0