Favoritpositionen just nu...

Tänk vad lustiga hästar är ändå...
Vi har två stora sommarhagar som våra hästar går i, och ändå så är favoritpositionen att stå tillsammans med bara staketet emellan.

Visst, det hjälper ju till att hålla flugor osv borta plus att de ju då kan dela på ansvaret över vem som har koll på flocken...

Dock står de inte så här jämt som tur är, men om alla är trötta på att äta och ska vila lite, då ställer de sig så här...

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0