En lugn och mysig helg...

Den här helgen har verkligen varit avkopplande och inte inneburit allt för mycket stallvistelse - jag har självklart varit och pussat på min prinsessa men jag har inte varit där i flera timmar.
 
Tingeling verkar njuta av sin ledighet ordentligt och har stått längst ned i hagen båda dagarna nu. 
 
Det blir nog lite tyst på bloggen ett tag - jag har snart semester och kommer nog ta lite semester även härifrån eftersom det ändå inte händer så mycket när vi vilar.
 
Jag ska tillbringa semestern ihop med familjen och om det blir några regniga dagar ska jag se till att släktforska lite - jag har fått tag i foton på äldre släktingar på farmors och farfars sida och det gör alltid att det blir lite roligare att forska!
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0