Visste du att...

Vet du att jag vid ett tillfälle när jag ridit ut i skogen varit med om att ekipaget framför mig trampade rakt ned i ett jordgetingbo?
 
Som tur var så var det ingen som skadade sig när hästarna sprang runt i panik... Jag var inte så gammal då och red på min dåvarande favoritponny Smokey. Det var under den tiden när jag fortfarande red i handikappgruppen och som tur var just denna gången så var pappa med och kunde hugga tag i ponnyn så att jag kunde ta mig av hästen - men min stackars pappa (för er som inte vet så är han hästrädd men har ändå varit med mig och lett mig i handikappgrupper och gjort i ordning hästar osv i alla år) han blev dragen genom buskar och allt möjligt eftersom han inte släppte...
Allt gick dock bra till slut men jag kan säga att jag undvek den stigen i MÅNGA år efter den händelsen.
 
Det tog mig många år innan jag kände mig trygg i att låta min häst gå runt i skogen efter det.. och jag kan faktiskt fortfarande ibland fundera på om det skulle hända igen.
 
 
 

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:Om mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0