Vilodag...

Jag vet inte riktigt men just nu känns det som att jag skriver vilodag var och varannan dag...Dock är det "bara" tisdagar och torsdagar som Tingeling faktiskt har sin planerade vila - men å andra sidan så går ju veckorna så fort så jag tycker dagarna bara försvinner, därav att jag kanske upplever det som att vi ständigt vilar?
 
Hur tänker ni runt vilodagar?
 
Jag tror nästan alla låter sina hästar vila minst en dag i veckan och sen om man har en häst som inte mår bra av att vila helt så kanske man väljer att bara skritta den för hand eller uppsuttet den dagen.
 
För att jag ska få ihop övriga livet så får Tingeling två vilodagar i veckan och det verkar faktiskt funka väldigt bra på henne också, jag tror hon uppskattar att både återhämta sig muskulärt och att hon får lite tid att tänka igenom det vi jobbar med.
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0