Gott nytt år!!

Ännu ett år har passerat och jag har fått tillbringa det ihop med en av de underbaraste hästarna jag vet, nämligen min egen Tingeling.
 
Jag har inga nyårslöften inför året och i år tänker jag inte heller sätta upp några mål mer än att jag vill att vi båda fortsätter att utvecklas på samma sätt som vi gjort senaste året.
 
Tingeling fick en välförtjänt vilodag idag och får umgås med kompisarna i hagen i stället för med matte...mycket uppskattat tror jag....
 
Gott nytt år!!
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0