Underbart avslut på denna helgen...

Idag är det första advent och som på beställning blev det faktiskt kallare nu och det var fruset i marken vid utsläppet i morse.
Ante klev ut med ett litet förundrat uttryck när han märkte hur hårt det var - första kylan för honom nu och det ska bli skoj att se hur han reagerar när första snön kommer.

Tingeling gick ut i hagen och la sig ned och rullade några varv i mitten av hagen - hon njuter nu när det inte är lervälling överallt!

Dagen ska avslutas i Friends Arena med Tessan igen - idag ska vi gå runt på mässan och sen avslutar vi med att se kvällsshowen. Mysigt!!

Hoppas nu bara att kylan stannar kvar så vi slipper leran...// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0