Det är dags snart...

Det är inte klokt hur fort hästarna sätter vinterpäls nu - på bara några dagar så tycker jag att Tingeling börjar se ut som en teddybjörn från att ha varit superfin i sin sommarpäls. 
Det känns verkligen bra att min nya klippmaskin är på väg hem till mig, för den kommer att komma till användning väldigt snart som det känns just nu.
 
Jag vet att jag brukar klippa första gången rätt så tidigt just för att hon sätter så mycket vinterpäls och det är väldigt jobbigt just den här perioden när det fortfarande är så varmt att hon blir rejält svettig av ridpassen. I och för sig blir hon ju svettig av ridpassen hela tiden, därav att jag klipper, men det det är ju lite extra när hon går runt i vinterskrud och det fortfarande är varma höstdagar...
 
När klipper ni era hästar för första gången? 
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0