Dagens ridpass 31/1 2015...

Tog mig lite sovmorgon och släppte ut hästarna strax innan nio i morse.
Det har snöat hela natten och snöade även i morse så om jag hade hoppats på att vintern snart är över så får jag nog omvärdera det hoppet...

Fördelen med snön är ju att underlaget i paddocken var helt okej, så vi höll till där i morse.
Tingeling kändes fin och verkade inte alls ha någon särskild träningsvärk från gårdagens löshoppning.
Jag fokuserade som vanligt på övergångar och idag valde jag att göra övergångar både på voltspår med olika ställning i nacken och i skönkelvikningarna på diagonalerna. 

Vi kunde till och med rida övergångar till galopp idag och jag valde att bara galoppera max fem-sex steg innan jag bröt av till skritt igen och sen fattade om.

Hon kändes så himla fin i alla gångarter idag! Galopperna var helt fantastiska i båda varven! Jag tror verkligen på det här upplägget nu för att fortsätta stärka högergaloppen för idag var alla fattningar korrekta och på hjälpen samt att även högergaloppen var kort, lugn och i en trevlig (inte allt för hög) form.
Framsteg!!

Imorgon får jag sällskap av underbara Madde som ska fota och filma oss och jag hoppas att vi kan hålla till i paddocken då också för det blir mycket bättre bilder där än inne i ridhuset.

Så nu är stora funderingen vilken färg på outfit vi ska köra på imorgon?
Det lutar mot brunt för det känns som att jag inte haft det på rätt många fotosessioner nu...// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0