Dagens ridpass 30/1 samt 31/1 2016...

Vårväder i Januari kan i alla fall inte jag motstå, så jag red i paddocken igår även fast det blåste rejält mycket.

Tingeling kändes fin men spänd bitvis och då är det svårt. Mina föräldrar kom ut och tittade och de tyckte att det såg bra ut även om mamma sa att hon aldrig sett Tingeling så stissig som hon var idag...

Jag kände mig nöjd över att kunna rida i alla gångarter och med en supertrevlig känsla bitvis som sagt.


Idag fick jag sällskap av Madde och Mondrian ut på en för mig ny ridväg. Rätt skoj att hitta en till ridväg som jag inte vetat om trots att jag stått i det här området flera år tidigare med Achilles.
En riktigt trevlig skogsrunda var det i alla fall som absolut kommer att bli en favoritrunda.
Tingeling var dock på tårna idag och studsade först lite när vi gick förbi hagarna på andra sidan vägen där hästarna sprang runt när vi kom. Sen tänkte vi först rida ned rundan nedanför Gurresta, men där var det både lera, is och vatten plus ett kylskåp som var läskigt att gå förbi så då vände vi (vid det tillfället hade Tingeling varvat upp sig hysteriskt och vände runt på en tioöring).

Sen gick det bra i alla fall och det kändes som att Tingeling och Mondrian uppskattade sällskapet av varandra lika mycket som jag och Madde uppskattar att umgås.// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0