Dagens longeringspass 30/6 2016...

Idag fick det bli ett longeringspass. Jag lägger gärna in det någon dag i veckan eftersom jag tycker att det är bra att Tingeling får jobba avsuttet också. Det ger mig dessutom en möjlighet att se henne från marken.

Idag "intervalltränade" jag henne vid longeringen - hon fick trava ett visst antal varv och sen galoppera ett visst antal varv, och så fick hon göra det några gånger och sen skritta emellan.

Riktigt jobbigt sa Tingeling men hon var fin och väldigt nöjd efteråt när hon sen fick sig en dusch...

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0