Ridsugen...

Tänk, vad bra att jag la in en vintervila nu och precis som tidigare vilor så blir jag alltid så där extremt ridsugen i slutet av vilan - det är ju precis som det ska vara! 
 
Just nu är jag så himla sugen på att få inviga våra nya fina schabrak som jag köpte på SIHS. Första att invigas blir det vinröda ihop med de fina vinröda lindorna jag fick av Madde i julklapp förra året.
Jag fick liksom en sån där känsla av att rida med lindor och fint matchad igen...
Visst, jag matchar ju nästan alltid men det var ett tag sen jag kände inspiration till att rida med lindor - men det gör jag nu...
 
Vilken tur att jag tänkt sätta igång Tingeling på fredag...då blir det lindor på även om det bara är ett skrittpass...
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0