Dagens ridpass 29/8 och 30/8 2017...

Vi har avancerat till övergångar mellan trav och galopp dessa pass och jag är verkligen supernöjd med min fina lilla häst! 
Det är helt otroligt roligt att rida just nu och jag tror faktiskt att vi båda är lika glada och nöjda!
 
Jag värmde som vanligt upp med övergångar skritt och trav och med några diagonaler med slutor samt skänkelvikningar men även några långsidor med förvända slutor och volter på kortsidorna. Jag gillar verkligen den övningen för att jag får koll på ytterbog och inner bakben och samtidigt så får jag ihop henne på yttertygeln utan att hon blir lång och faller isär. De där diagonala hjälperna alltså....såååå viktiga!
 
Sen jobbade jag med övergångar trav-galopp och jag red både på volt och rakt ut. Superfin och trevlig i det här jobbet! Så roligt att känna att högergaloppen är lika fin som vänstern numera även om hon tycker att det är väldigt jobbigt att sitta så på rumpan i den förvända, men det kommer mer och mer!
 
Jag gillar verkligen att rida förvänd galopp för om inte annat blir känslan efter den helt fantastisk.
Jag har även passat på att rida några enkla byten när jag ändå red övergångar och hon var superduktig!!
 
Bjuder på en bild från uteritten i söndags - då hade vi sällskap av alla tre hundarna....
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0