Dagens ridpass 30-31/12 2017...

Både igår och idag har Florett skött sig jättebra.
 
Igår satt jag upp i vår sadel för första gången och det gick jättebra. Den känns helt ny även fast den är ett år gammal.
 
Jag red övergångar mrllan skritt och trav och jag fick i uppgift av Ann att plocka upp henne lite grann för att sätta henne lite mer på bakbenen. Komfortzonen för oss båda är låg och rund och nu fick hon vara rund men inte fullt lika låg.
 
Även idag longerade jag en kort stund och sen red jag i skritt. Hon kändes lite mer spänd idag men ändå helt okej.
Ann red henne idag sen och fokuserade på galoppen - såååå himla fin!! Jätteroligt att se hur avspänd och fantastiskt fin hon blev... Och ja, Ann kan ha nämnt att Florett har en perfekt Jenny galopp som är kort och rund...
Jag har ju redan provat den så jag kan inte annat än hålla med.
Som sagt, så himla roligt att se hur hon blir mer och mer avspänd i sin nya hemmiljö och med oss.
Imorgon är planen att skritta ut henne för hand och longera i paddocken. Där har vi ju inte varit innan så det kan ju bli väldigt intressant....
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0