Dagens ridpass 30/7 2017...

Tingeling och jag började med att skritta ut vanliga rundan och eftersom jag red i paddocken idag så fick vi varvet baklänges denna gång.


Efter passet med Ann igår där hon fokuserade på förvända galoppen och att rida skänkelvikning osv i galoppen så var Tingeling lite trött i rumpan idag.

Blev ett pass med fokus på en del övergångar och jobbet på åttvolter. Hon kändes fantastisk emellanåt och hela tiden oerhört ridbar.

Så lyckligt lottad att ha möjligheten att få rida med Anns ögon på mig så ofta nu...
Och jag fortsätter att kämpa med min vänsterarm...

Cecilia fick skritta av Tingeling idag och igår och vågade även trava lite med hjälp av Ann.


// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0