Tandläkarbesök...

Sedan senaste inlägget har vi hunnit med ett tandläkarbesök samt vaccination. Även om jag vaccinerade i våras så gjorde jag det nu också så att jag kan göra båda sakerna samtidigt fortsättningsvis. 
Det känns smidigast så helt enkelt.
 
Det gick riktigt bra att sedera Tingeling denna gång, hon blir bättre och bättre på det där med att man sticker henne nu. Det känns riktigt bra.
 
Tingeling så bra ut också, inga hakar denna gång vilket var väldigt skönt så det var bara lite vassa kanter som behövde fixas.
 
Väldigt skönt med skrittmaskinen sen när hon började vakna ur sederingen och skulle röra på sig för att komma igång.
 
Nu är det ett år kvar till nästa gång!
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0