Dagens ridpass 29/4 2018...

Framstegen kommer lite på löpande band just nu känns det som...
I morse red jag ihop med Ann och Anna och vi började ridpasset med att skritta ut. Vi tog rundan som går utmed grusvägen och sen över fältet vid hagarna och upp genom skogen för att komma ovanför ridhuset. 
Den rundan har inte Florris gått förut mer än på grusvägen men jag har ju ridit den med Tingeling många gånger och jag gillar den verkligen...
Florris skötte sig exemplariskt!!!
Fina, underbara lilla vän!! Inte en endaste gång hoppade hon åt sidan och även om hon tyckte ett rör var läskigt så gick hon förbi (först dessutom!)
 
När vi kom in i ridhuset så började jag direkt med samma övning som igår i trav - volt på kortsidorna, in på hörnlinjen i förvänd sluta och sen rakriktning på långsidan.
Precis som igår så testade hon mig lite till vänster men jag gav mig inte idag heller utan kunde rida ur det och få en trevlig känsla.
Efter en stund la jag in lite galopp på mittvolten och sen red jag rakt ut och red övergångar trav - galopp utmed spåret och använde mig av speglarna för att se att fattningar och avbrott blev raka.
Så en repris från igår och jag känner mig jättenöjd.
Mest nöjd är jag faktiskt över framskrittningen ute...
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0