Dagens ridpass 8/7 2018...

En liten sak för många men en stor sak för mig...idag har vi inte bara skrittat ut den fantastiska klätterrundan med Ann och Skabbe utan vi har även ridit nere på gröna banan!
 
Inget långt pass nere på gröna banan efter skrittrundan men jag kunde rida i ALLA gångarter utan problem!
 
Så stolt över mig och min fina lilla häst som inte tappade sin matte en endaste gång!
Efter idag känner jag mig faktiskt inte särskilt orolig över att rida ut i gångarter mer än skritt så länge som vi första gången har Skabbes trygga rumpa att rida in i så tror jag det kommer att gå jättebra!
 
Bästa, fina lilla hästen! 
 
 

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:Om mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0