Lata dagar...

Florris har sommarvila några dagar till (skönt det i den hettan som är just nu med 30 grader varmt varje dag) och även jag passar på att njuta av lite ledigt då Ann och Anna varit så underbara att de hjälpt mig med mockning många dagar under dessa två veckor.
 
Jag har dock inte kunnat hålla mig ifrån stallet så jag har varit där var tredje dag eller så...
 
Nu börjar jag bli ridsugen igen också så det är inte utan att jag längtar efter att få sätta igång henne...men hon är så förtjänt av vilan att jag verkligen unnar henne den...
 
 

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:Om mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0