Dagens ridpass 30/6 2018...

Lite kär i min häst är jag allt...speciellt dagar som denna när hon överraskar mig så positivt...
 
Hade glädjen att kunna rida ihop med Ann och Anna idag och som vanligt när jag gör det så skrittade vi ut innan vi sen red i ridhuset.
Som vanligt hade Florris sadeltvång när jag satt upp direkt utan longering innan, men jag satt kvar och försökte vara så avspänd det bara går med en häst som har en tre decimeter ovanför ryggen.
Vi gick en supertrevlig längre runda i skogen som jag aldrig gått innan, inte ens med Tingeling.
Upp och nedför backar och över några fält osv och det var ju jättejobbigt bitvis tyckte Florris som fick finna sig i att gå bakom Skabbe hela rundan.
När hon slappnade av så kunde till och med matten njuta av rundan ordentligt!
 
När vi kom tillbaka satt jag av och släppte in oss i ridhuset. Passade då även på att dra det sista hålet på sadelgjorden innan jag satt upp igen.
 
Även idag kändes hon fin. Hon körde giraffen några varv i båda varven men det kändes halvhjärtat och var inget jag la någon vikt vid.
Jag red öppnor och skänkelvikningar utmed långsidorna precis som igår och varvade med stora volter på kortsidorna.
Idag tyckte jag att jag fick till fina fattningar också - jag försöker tänka som Ann tipsade, att jag redan rider i galopp och därmed rider i varje steg. 
Fina, bästa lilla hästen....
 
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0