Dagens ridpass 31/10 2018...

Jag har varit borta med jobbet i två dagar och då är jag extra tacksam över att vi är ett gäng i stallet som kan hjälpa till att mocka och fixa åt varandra.
Så i måndags red Anna på Florris och hon hade blivit fin på slutet och de hade avslutat med att skritta av en runda ute själva. Dock hade det varit rätt halt så Anna hade suttit av efter en bit. 
Igår vilade Florris och idag när jag red så var det varmt igen med 10 grader i luften och rätt så blåsigt. 
 
Jag beslöt mig för att vi skulle vara i paddocken - det gäller att passa på att variera sig i underlagen så mycket det bara går så länge det är ridbart ute. Vi har så bra belysning där också att det inte är några problem att rida där när det är mörkt...
 
Eftersom det var vilodag för Florris igår så longerade jag en stund innan jag satt upp och hon kändes som vanligt - vi hade lite diskussioner när vi skulle börja trava sen men det löste sig snabbt och utan större missöden.
 
Jag fokuserade på övergångar idag och hon kändes fin. 
Den här lilla hästen är så fantastiskt rolig att rida (när hon inte är på ifrågasättande humör) och jag sitter ständigt med ett leende på läpparna.
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0