Dagens ridpass 5/10 2018...

WOW, vilken häst jag har!
 
De här senaste två passen känns det verkligen som att vi mer och mer pratar samma språk igen...även idag var hon heeelt underbar!!
 
Vi hade turen även idag att få sällskap av Anna och Svante, och de red lektion för Ann så vi hade även Anns ögon på oss.
 
Jag fokuserade som igår på skänkelvikningar på diagonaler, idag red jag dom dock från medellinjen då jag red upp på den och sen red skänkelvikning tillbaka ut till spåret. Jag växlade det arbetet med att lägga volt på kortsidan där jag ibland även där flyttade undan innerskänkeln.
Hela tiden fokus på att hon har fokus på mig och inget annat....
 
Även galoppen kändes fin idag. 
 
Jättenöjd med min fina, fina lilla häst...nu taggar vi för träning imorgon bitti!!
 
 

Namn:
kom ihåg mig?
Mejl: (visas inte)

URL:

Kommentar:Om mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0