Dagens ridpass 30/4 2019...

Bättre känsla idag! 
 
Även idag hade vi sällskap på morgonen och det är så himla mysigt att rida ihop med sina fina vänner! Det uppskattar både jag och Florris. 
 
Känslan var bättre idag än igår även om hon fortfarande trycker sig emot och ignorerar min högerskänkel...att det ska vara så himla svårt?
 
Idag kunde jag i alla fall rida i alla gångarter även om jag red mest i trav. 
Hela tiden försöker jag tänka på att om hon vill springa på så ska vi rida långsamt, om hon vill gå långsamt ska hon gå framåt, dvs hela tiden komma in i huvudet på henne och få henne att vänta på mig. 
 
Fick en riktigt trevlig känsla till slut och vi kunde faktiskt ta oss upp mot delen av ridhuset där hon tycker det är så himla läskigt - i alla fall i högervarv...så väldigt avslöjande att hon inte går fram för min högerskänkel...
 
Jag känner i alla fall hur vi för varje dag är ett steg närmare att ta oss ur vår lilla svacka - jag menar, jag har ju inte ramlat av på 10 dagar nu?! Haha!!
 
Ikväll ska Florris få vara med på hoppträning tillsammans med Emily. Det kommer hon nog att älska tror jag! Och jag känner mig glad som matte som hittat en sån bra lösning till att hon ska få ett mer varierat arbete eftersom jag själv inte hoppar.