Dagens ridpass 27/9 2019...

ick rapport av Sofia igår att Florris skött sig alldeles utmärkt. Hon hade kunnat sitta upp på stallplan direkt utan några problem och de hade kunnat rida förbi fåren utan problem denna veckan.
Florris hade även fått galoppera själv på vägen eftersom Elin bara skulle trava, och det hade också gått jättebra och hon hade galopperat på men ALLT hade varit farligt.
Så det verkade ju som att diskussionerna Florris och jag haft hela veckan var glömda nu när hon fick komma ut med Sofia...
 
I morse när jag satt upp efter att ha longerat så testade hon mig lite grann bara men sen gick hon framåt i båda varven - så hon testade nog mest lite idag bara...
 
Kunde rida i alla gångarter och hon kändes riktigt fin, lite svårare i galoppen men det berodde ju på att jag fortfarande kände mig lite avvaktande till att hon faktiskt gick framåt och därmed nog inte red så mycket som jag faktiskt egentligen behövde. Jag gav mig dock inte så vi kunde ju galoppera trevligt i båda varven i alla fall och med en supertrevlig känsla.
 
Det kändes i alla fall riktigt trevligt att vi inte alls hade samma stora diskussioner som vi haft i veckan - Tack Sofia säger jag till det!
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0