Redo!

Nu är jag redo för utställningen i helgen. Totte är badad och bilen är packad, så imorgon bitti klockan halv sex är det avfärd för resa mot Surahammar. Jag räknar med att det inte tar mer än ca 1 1/5 timme dit.
Konkurrensen är nog tuff tror jag, men det blir nog roligt ändå. Utställning är alltid skoj!

Jag är mer än ridsugen också....skrittade Achilles för hand idag en sväng. Han är som vanligt glad och visade inte någon hälta. Imorgon ska han skrittas ut med Irene och på söndag får han vila och sen hoppas jag att han är helt bra på måndag...
Ibland undrar jag varför hästar inte kan prata. Vore bra vid sådana här tillfällen där man inte har en aning om vad de har gjort för något...

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0