Ständiga letandet...

Ja ni...igår var jag i stallet för första gången sen Achilles fick gå vidare. Det kändes helt okej...Det är klart att jag saknade min prins när han inte stod i boxen men det kändes inte jättekonstigt.
Jag tror att det på ett sätt var bra att han inte hann bo på Rosenbacka så länge...
Dock saknar jag honom massor hela tiden och jag saknar att kunna krama om honom och känna hans underbara lukt när man pussar honom på halsen...

Jag hoppas han har det bra där han är nu och slipper ha ont...

Nu börjar då den där roliga men samtidigt jobbga jakten på en ny häst...jag provred en häst förra helgen men den passade inte mig. Idag skulle jag ha provridit tre stycken men av olika anledningar så har det inte blivit att jag provridit någon.
Imorgon ska jag i alla fall iväg till Västervik och provrida en valack som är 8 år. Inte så utbildad alls men verkar trygg och stabil och trevlig. Vi får väl se vad som händer...
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0