Andra svängen till stallet...

Det fick bli en andra sväng till stallet idag för att se att Tingeling finner sig till rätta och verkade må bra efter ihopsläppet.

Det gjorde hon - men hon verkade också lite frågande till mig när jag tog in henne från hagen vad hon egentligen gjorde här.
Var är hennes vanliga kompisar?

Men det kommer ge sig om några dagar. Hon pep lite när hon hälsade på boxgrannen men hon åt sitt hö och sin kraft i lugn och ro.
Nu ska jag hålla lite uppsikt över att hon dricker ur sin vattenkopp också, för det vore skönt om hon gjorde det så att jag slipper släpa vattenhinkar...// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0