Mysig sommartid...

Min semester är slut och jag är inne på min andra jobbvecka. 
Florris har ju också haft semester i tre veckor när jag var bortrest och hon är nu under sin tredje vecka av igångsättning och därmed är planen att i slutet av denna vecka vara nästintill tillbaka igång som tidigare. 
 
Det har känts som att hon har behövt vilan psykiskt mer än fysiskt. Magen är verkligen rund och till nästa år kommer jag sätta på munkorg för att begränsa tillgången till gräs och därmed förhoppningsvis få henne lite mer ridbar när inte magen behöver vara det som tar emot.
 
De här senaste två veckorna har vi gjort något hon och jag inte gjort på väääääldigt länge, vi har ridit ut i skogen och galopperat och travat på fälten. Vilken frihetskänsla!! 
Hon är så trygg och lugn just nu att jag inte ens tvekat...
Självklart med sällskap av bästa vännerna och då kan det ju faktiskt inte bli så mycket bättre.
 
Igångsättningen har i övrigt också gått bra. Första veckan longerade jag innan jag satt upp för att undvika stora sadeltvångskänslor hos henne men sen har jag kunnat skritta fram en stund för hand och sen suttit upp utan problem. Duktig tjej!
Men också väldigt skönt att känna och veta att vi har ett system som gör att hon alltid får de bästa förutsättningarna att undvika att känna av sin sadeltvång.